10-jarig kind verkracht, gemarteld en vermoord in Marokko

Een tienjarig kind is afgelopen donderdag dood gevonden in een verlaten gebouw in de stad Meknes. De jongen, die twee dagen daarvoor verdween, werd verkracht, geslagen en uiteindelijk vermoord. Op Whatsapp zou een video circuleren waarop het lichaam van de jongen te zien is.

Volgens de media werd het slachtoffer op een barbaarse manier verkracht en gemarteld voordat hij werd vermoord.

De politie heeft vandaag een 35-jarige hoofdverdachte gearresteerd. De man is bekend bij de politie voor criminele activiteiten. Naast de 35-jarige crimineel is ook een 17-jarige jongen opgepakt voor vermoedelijke betrokkenheid bij de afschuwelijke moord.

Update 20:10
De 35-jarige heeft toegegeven de jongen te hebben verkracht en gedood. De man heeft eerder vastgezeten voor mishandeling, verkrachting en moord.

De moordenaar gaf toe dat hij de tienjarige Reda lokte naar het verlaten gebouw. Toen de jongen zich verzette sloeg hij hem en bond zijn handen vast. De 35-jarige en een andere crimineel begonnen het kind om de beurt te verkrachten. Nadat ze klaar waren sloeg de 35-jarige het kind drie keer met een knuppel hard op zijn hoofd. De andere verkrachter sloeg het kind meermaals op zijn hoofd met een steen. De 35-jarige moordenaar heeft hierna Reda opgehangen met een kabel aan een raam om er zeker van te zijn dat hij overleden is.

De politie heeft de tweede dader nog niet gearresteerd, wel een 17-jarige die zegt het gebouw te zijn ontvlucht voordat de moord plaats vond, aldus Hespress.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.