55-jarige pedofiel op heterdaad betrapt in Marokko (video)

Veiligheidstroepen hebben gisteren een 55-jarige man gearresteerd in het Charf gebied in Tanger. De man wordt vervolgd voor aanranding van een minderjarige jongen.

Marokkaanse media melden dat de man op heterdaad werd betrapt terwijl hij bezig was met een zesjarige jongen in een afgelegen gebied. Een groep jongeren omsingelde de man en schakelde de veiligheidsdiensten in, aldus dezelfde media.

De jongen werd gehoord door de politie om zijn identiteit vast te stellen. De jongen vertelde de politie dat de pedofiel hem meerdere malen seksueel misbruikte in ruil voor 10 dirham (+/- 90 eurocent). Na de getuigenis van het slachtoffer werd besloten de 55-jarige man in hechtenis te plaatsen, meldt Achkayen.

Sinds de zaak van het kind Adnan, die twee weken geleden verkracht en vermoord werd, berichten de Marokkaanse media dagelijks over soortgelijke zaken. Volgens een deskundige is het niet omdat het aantal misdrijven is gestegen maar omdat de zaak van Adnan internationale media kreeg, waardoor het interessanter werd voor de media om over soortgelijke zaken te berichten.

Zo berichtte de Marokkaanse krant Assabah gisteren dat de politie van Castillegos (Fnideq) een vader heeft gearresteerd voor seksueel misbruik van zijn 12-jarige dochter. De vader gaf toe zijn dochter regelmatig te hebben aangerand nadat hij geconfronteerd werd met geluidsopnames die hem terecht stellen. De vader zou geprobeerd hebben zijn dochter om te kopen met een telefoon en andere cadeautjes en negeerde haar smeekbedes om te stoppen met zijn misbruik.

Afgelopen zondag is een 34-jarige man gearresteerd in Ait Melloul nadat hij probeerde een 5 jarig kind te ontvoeren, meldt Achkayen. De dronken man probeerde het kind mee te lokken naar een taxi die naar Inezgane brengt. Omstanders zagen dat echter gebeuren en omsingelden de dader, waarna de politie werd ingeschakeld.

Lees ook: Vermist 5-jarig meisje dood teruggevonden in Zagora

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.