Al Hoceima: seriemoordenaar maakt 4 slachtoffers binnen een week!

De 34-jarige moordenaar uit Safi overmeesterd door burgers

Afgelopen zes dagen zijn drie mannen vermoord en een meisje zwaar gewond geraakt in de commune Ait Qamra in de provincie Al Hoceima.

Het eerste lichaam werd afgelopen vrijdag ontdekt in het dorpje Bouham. Het lichaam van een veertiger lag bij een boom en was meerdere malen neergestoken.

Het tweede lichaam werd gisteren ontdekt in het dorpje Izefzafen. Het lichaam is van een dagloner uit Assamer. Ook dit lichaam was meerdere malen neergestoken.

Niet ver van het lichaam van de dagloner werd ook een meisje gevonden dat nog amper in leven was. Het slachtoffer is overgebracht naar het ‘ziekenhuis’ in de stad Al Hoceima waar ze in kritieke toestand ligt.

Vanochtend werd het lichaam van een zestiger gevonden in de buurt van de moskee van Ait Daoud. De man werd bij dageraad vermoord, hij was waarschijnlijk onderweg naar de moskee voor het Fajr-gebed. Anderen melden dat het slachtoffer binnen in de moskee werd vermoord.

Op sociale media wordt gemeld dat de seriemoordenaar inmiddels opgepakt is door de burgers die de gendarme en politie hebben ingeschakeld. Altpresse meldt dat inwoners van Ait Qamra het gebied hebben uitgekamd en de moordenaar hebben omsingeld. De dader probeerde zich te verzetten en bedreigde de burgers met stenen en een mes. De burgers wisten hem echter te overmeesteren nadat hij een pak slaag kreeg. De burgers namen contact met de gendarme die hem kwamen ophalen.

Het regimegezinde Dalil Rif meldt dat de moordenaar 34 jaar oud is en dat hij uit de Marokkaanse stad Safi komt.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.