Ali B is ‘een vuile egoïst en geldwolf’ volgens zijn oom

Mohamed Bouali, de oom van Ali B, heeft een video gedeeld als reactie op de nieuwe documentaire van zijn neefje.

De familie Bouali is volgens de oom niet te spreken over Ali B en zijn leugens over zijn vader, de broer van Mohamed. De opa van Ali B zou hem hebben vervloekt en de familie ziet hem liever dood dan levend.

In de video zegt de oom dat Ali B over lijken gaat en dat hij zijn overleden vader zwart maakt in die documentaire om geld te verdienen.

Mohamed Bouali zegt dat Ali B zijn vader niet eens kent en dat hij gemanipuleerd is door zijn Marokkaanse moeder die hem opvoedde met haat voor zijn Riffijnse vader en de Riffijnen in het algemeen.

De oom zei dat de echtgenote van Ali B hem verteld heeft dat haar man niet genoemd wil worden als Riffijn en dat hij niks te maken wil hebben met Riffijnen. Mohamed Bouali vertelde ook dat Ali B hem haat omdat hij actief is in de Riffijnse volksbeweging.

Ali B kreeg bekendheid in zijn rol als de ‘knuffelmarokkaan‘. Media, maatschappelijke organisaties en bedrijven huurden hem graag in omdat hij opdrachten zonder vragen uitvoert.

De haat van Ali B jegens de Riffijnen werd ook ontdekt door de Marokkaanse ambassade die hem inschakelde om het regime van Mohamed 6 te promoten.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.