Alweer een dode in politiebureau!

Een verdachte is vanochtend overleden in het ziekenhuis van Beni Mellal nadat hij gisteren werd gearresteerd, meldt het regimegezinde Achkayen.

In een communiqué van de Marokkaanse politie staat dat de verdachte gearresteerd werd voor het in bezit hebben van een mes en het innemen van verdovende middelen.

Volgens de Marokkaanse politie de overledene om vier uur in de ochtend naar het ziekenhuis gebracht ‘vanwege gezondheidsklachten’. De overledene zou zijn behandeld in het ziekenhuis en weer terug zijn gebracht naar het politiebureau. De politie zegt dat het slachtoffer weer gezondheidsklachten kreeg waarna hij opnieuw naar het ziekenhuis werd gebracht waar hij overleed.

Het is niet de eerste keer dat burgers overlijden in Marokkaanse politiebureaus. Het is ook niet de eerste keer dat de Marokkaanse politie met een verklaring naar buiten komt waarin de agenten vrij worden gesproken van elk betrokkenheid. Vorige week overleed een minderjarige overtreder van de lockdown in een politiebureau in El Jadida. Volgens de Marokkaanse politie kreeg ook deze jongen gezondheidsproblemen.

Lees ook:

Minderjarige overtreder lockdown overlijdt in politiebureau

Gevangene overlijdt in Nador en familie wil doodsoorzaak weten (video)

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.