Ambtenaar Marokkaanse ambassade te Brussel aangeklaagd voor seksuele intimidatie

De Marokkaanse krant Assabah heeft gemeld dat een docente Arabisch een ambtenaar van de Marokkaanse ambassade te Brussel heeft aangeklaagd voor seksuele intimidatie, aldus Dalil Rif.

De vrouw is een van de leraren die een contract hebben gekregen van het regime om Marokkaanse kinderen Arabisch te doceren in België.

De vrouw zegt dat een ambtenaar van de ambassade, die het contract heeft verleend, haar vanaf het begin probeerde over te halen een relatie te beginnen met hem. De 34-jarige getrouwde man en vader van kinderen zou constant seksuele opmerkingen maken tegen haar en meerdere malen geprobeerd aan haar lichaam te zitten.

De vrouw verzette zich echter tegen de handelingen van de ambtenaar waarna hij haar probeerde te ontslaan door negatieve rapporten te schrijven over haar. De Marokkaanse dame zegt dat ze het probleem met de ambassadeur besprak in de hoop een oplossing te vinden, maar toen de laatste niks deed stapte ze naar de Belgische rechtbank.

De docente zei ook dat in haar contract staat dat ze enkel les zou geven op scholen, maar de ambassade dwong haar ook om les te geven in een moskee. ”Ik werd ook gedwongen om hijab te dragen, wat ik niet wilde”, aldus de vrouw.

Het is niet de eerste keer dat de Marokkaanse ambassade te Brussel in opspraak komt, de ambassade werd eerder van corruptie beschuldigd. Bijzonder genoeg zijn er heel wat Belgische politici die nauwe banden onderhouden met de Marokkaanse ambassade.

De ambassades van het regime elders zijn niet veel beter dan in België, de ambassadeur in de VS is aangeklaagd voor betrokkenheid bij mensenhandel en het ministerie van Buitenlandse Zaken kreeg een klacht over seksuele intimidatie door de Marokkaanse ambassadeur.

De Marokkaanse ambassade in Italië werd ook beschuldigd van betrokkenheid bij de moord op topmodel Imane Fadel. De 34-jarige Marokkaanse was een belangrijke getuige in het seksschandaal waarbij Berlusconi en de toenmalige 17-jarige Marokkaanse Karima El Mahroug (alias Ruby) betrokken waren in wat bekend werd als de ”bunga bunga” feesten.. De ambassade heeft dat echter ontkent.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.