Amine Abdouni beschuldigt El Bachrioui van moord op zijn vader (video)

Mohamed Amine Abdouni, die onlangs aangevallen werd door de criminele ambtenaar Khalid El Bachrioui, zei vandaag dat de laatste betrokken was bij de moord op zijn vader.

Abdouni zei dat zijn vader vermoord werd omdat hij documenten bezat over de illegale praktijken van El Bachrioui en anderen, waaronder drugssmokkel vanuit de hotel Amir Plage in Matadero, Al Hoceima.

Mohamed Amine onthulde dat in een live stream in zijn auto terwijl hij de politieauto’s probeerde te ontwijken en de mensen opriep de straat op te gaan om hem bij te staan. Abdouni zei dat zijn leven gevaar liep en dat El Bachrioui beschermd wordt door de autoriteiten. Abdouni zei dat hij tevergeefs meerdere klachten heeft ingediend tegen Khalid El Bachrioui.

De stad Al Hoceima kende de mobilisatie van tientallen voertuigen van de Marokkaanse politie en repressietroepen die Amine uiteindelijk wisten te arresteren. Tientallen burgers probeerden hem te helpen maar de repressietroepen zorgden ervoor dat hij afgevoerd werd.

Tot op dit moment hangt er een grimmige sfeer in Al Hoceima en de Marokkaanse repressietroepen proberen angst te zaaien om te voorkomen dat de burgers een protest organiseren.

We zullen dit bericht updaten mochten er ontwikkelingen zijn

Lees ook:

Investeerder in Al Hoceima vreest voor liquidatie door autoriteiten

Khalid El Bachrioui: Gevlucht uit Nederland en beschermd door Marokko (video)

Kritische burger mishandeld door criminele ambtenaar in Al Hoceima (video)


Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.