Arnoud van Doorn en Abdoe Khoulani spuwen weer haat jegens Imazighen

De ex PVV-er Arnoud van Doorn, die van pedofilie wordt beschuldigd (zie video onderaan) en door de rechter is veroordeeld voor het verkopen van drugs aan minderjarigen (link), en zijn collega fraudeur (link naar video) Abdoe Khoulani hebben afgelopen nacht een foto geplaatst van een Amazigh vlag tijdens de Gay Pride in Amsterdam.

Opvallend is dat de ”homohaters” Arnoud en Khoulani geen enkel kritiek durven te uiten op de aanwezigheid van Marokkaanse vlaggen bij de Gay Pride. Noch iets durven te zeggen over de media die openlijk spreekt over de homoseksualiteit van hun idool Mohamed VI.

De twee Imazighen-haters negeerden alle andere vlaggen bij de Gay Pride in Amsterdam, ook de Marokkaanse vlag die daar in overvloed was, om de indruk te wekken dat het enkel de Amazigh vlag is die daar was. Arnoud van Doorn en Abdoe Khoulani onderschatten de intelligentie van hun aanhang die het spelletje door had.

De voormalige PVV-er Arnoud van Doorn was zelfs genoodzaakt zijn post te verwijderen omdat hij de kritiek niet meer aankon ondanks de bijstand die hij kreeg van zijn partijgenoot fraudeur Abdoe Khoulani.

De laatste noemde iedereen die betrokken was bij de Riffijnse volksbeweging ”ddayoeth”, dat is een Arabisch woord voor ”degene die pooier is van zijn vrouwelijke familieleden”. Een bizarre uitspraak van iemand waar heel Den Haag van weet dat hij uit zijn vorige partij is gegooid omdat hij op heterdaad is betrapt terwijl hij seks bedreef met zijn nichtje in het partijkantoor.

Abdoe Khoulani koestert een enorme haat voor de Imazighen, met name de Riffijnen. De haat is alleen maar gegroeid nadat hij zijn zetel in de Haagse gemeente verloor omdat de Riffijnen hem hebben geboycot als straf voor zijn racisme en verheerlijking van Hassan II voor zijn misdaden jegens de Riffijnen.

Abdoe die al genoeg vijanden heeft in Den Haag maakt het nog bonter nu hij duizenden Riffijnse Nederlanders uitschold voor ”ddayoeth”. In Den Haag demonstreren duizenden Riffjnen al jaren voor een betere Arif. Waaronder bejaarde vaders en moeders die volgens de fraudeur ”pooiers” zijn.

Het is niet de eerste keer dat Arnoud en Khoelani de Imazighen aanvallen en openlijk een hetze proberen te beginnen tegen de Riffijnen. Nadat de Riffijnen Nadia El Ouahdani van DENK hebben afgestraft tijdens de Europese verkiezingen afgelopen mei viel de (voormalige) drugsdealer Arnoud de Riffijnen aan, samen met zijn collega en ISIS-fan Abdoe Khoulani.

Arnoud en Khoulani vrezen hun laatste zetel in de Haagse gemeente te verliezen door het bewustzijn die de Riffijnse volksbeweging heeft gecreëerd. Met nul zetels zijn ze niet meer interessant voor het regime in Rabat en de rijke olie-sjeiks in het Midden Oosten. De aanvallen op de Imazighen zijn daarom een poging om Marokkaanse en pan Arabische racisten te winnen om een zetel in de Haagse gemeente te waarborgen.

 

Post van Arnoud die hij heeft verwijderd na kritiek van zijn aanhang

Khoulani valt Riffijnen aan onder de post van Arnoud

De post van fraudeur en ISIS-fan Khoulani

De selectieve Arnoud en Khoulani hebben de Marokkaanse vlaggen genegeerd