Artsen uit verschillende landen solidair met verkrachtte 17-jarige Khadija

Mohamed Aqrou, de vader van de 17-jarige Khadija die verkracht en getatoeëerd werd door meer dan tien personen, zei dat artsen uit Duitsland, Spanje, Frankrijk en Tunesië hem bellen. Naast de artsen uit het binnenland, aldus Hespress.
De vader meldde ook dat artsen uit Beni Mellal hem hebben bezocht en meegedeeld dat de Marokkaanse minister van Volksgezondheid Anas Doukali voorstelde dat zijn ministerie de zorg neemt voor het meisje. ”Echter is het tot nu toe niet officieel”, voegt de vader aan toe.

Mohamed zei dat zijn dochter ”uit de vicieuze cirkel van verkrachting begint te komen, dankzij de psychologische begeleiding die ze van de familie krijgt”. De vader zei dat hij de gendarmerie laat inlichtte wegens zijn slechte gezondheid. Volgens hem werd zijn dochter twee maanden later gevonden door twee personen in een boomgaard. ”Nadat ze daar werd gedumpt door de criminelen nadat de zoektocht naar hen intensiveerde”.

Aqrou zei ook dat de artsen die hem hebben gebeld, hem verteld hebben dat de tatoeages makkelijk weg te krijgen zijn omdat ze nieuw zijn, mits zijn dochter zich houdt aan het advies van de artsen. ” Het gaat echter niet alleen maar om tatoeages. De criminelen hebben haar gebrandmerkt met sigaretten, afgeranseld, verkracht, gegijzeld en ze tekenden op delen van haar lichaam die ik niet kan noemen of laten zien”, voegde de vader aan toe.

 

Lees ook: 13 mannen verkrachten en brandmerken minderjarig meisje

Zie video: Het 17-jarig verkrachte meisje doet haar verhaal

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.