Assabah: Amrabat en Ziyech proberen Ihattaren over te halen

De Marokkaanse krant Assabah meldt dat Hakim Ziyech en Nordin Amrabat, beiden komen uit voor Marokko, Mohamed Ihattaren proberen over te halen ook voor Marokko uit te komen.

De krant zegt zich te baseren op een bron dichtbij de Riffijnse Nederlander Ihattaren. De bron zou tegen Assabah hebben gezegd dat Ziyech en Amrabat de laatste tijd met Ihattaren praten om hem over te halen niet meer uit te komen voor Oranje, vooral nadat Ihattaren geen speelminuten kreeg tijdens de wedstrijden tegen Polen en Italië.

‘Amrabat en Ziyech vertellen Ihattaren dat uitkomen voor Marokko hem de kans geeft om continu te spelen, in tegenstelling tot Oranje, die hem defenitief uit de selectie kan zetten, of op de bank blijft, vooral na het aanstellen van Frank de Boer als trainer van Oranje’, meldt Assabah.

De Marokkaanse krant zegt dat de trainer van Marokko, Vahid Halilhodžić, nog steeds hoopt dat Ihattaren Oranje laat vallen, en dat hij in hem een belangrijke speler ziet die de balans op het middenveld van Marokko kan herstellen.