Chabab Rif komt met ‘documenten’ over positie El Hamdaoui

De directie van de Riffijnse club Chabab Rif Alhoceima zegt verbaast te zijn over de uitspraken van Mounir El Hamdaoui in de Nederlandse media. De directie heeft eerder gezegd dat Mounir vertrok zonder hen in te lichten.

Vandaag publiceerde een lokale nieuwssite de eerste pagina van het contract van Mounir El Hamdaoui om aan de slag te gaan als technisch directeur bij de club. Op het document is echter geen handtekening te bekennen. Mounir zou daarvoor een salaris van 50.000 dirham (ongeveer 4.500 euro) krijgen.

Chabab Rif Alhoceima publiceerde ook twee documenten waarin staat dat de Rotterdammer geldbedragen zou hebben ontvangen. Op een van die documenten staat een bedrag van 60.000 dirham, dit geld werd overgemaakt naar Mounir voor de uitgaven van de trainingskamp in Tanger. Op een andere document staat een bedrag van 1.186.658 dirham, dit geld was bedoeld voor aanbetalingen aan de spelers die Mounir haalde uit Nederland. Volgens de nieuwssite hebben deze spelers echter ontkent iets te hebben ontvangen van El Hamdaoui.

In een gesprek met de ‘Vereniging van liefhebbers van CRA in Europa’ heeft Mounir El Hamdaoui de aantijgingen ontkent. El Hamdaoui vertelde de vereniging dat hij een cheque kreeg als waarborg voor de gecontracteerde spelers uit Nederland, maar die cheque werd nooit verzilverd omdat het bankaccount van CRA niet over dat bedrag beschikt.

Over de uitgaven in Tanger zei Mounir dat hij de spelers hielp uit eigen zak. El Hamdaoui beloofde een persconferentie te houden om de zaken te verduidelijken aan de publieke opinie.

 

 

 

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.