Coronapatiënte slachtoffer seksuele intimidatie door medewerker ziekenpost Imzouren (video)

Een coronapatiënte in de ziekenpost van Imzouren heeft een medewerker gefilmd terwijl hij om kusjes vroeg en haar betaste.

De vrouw smeekte de man dat niet te doen. In een poging aan hem te ontsnappen vertelde de vrouw de medewerker dat ze ziek en dat als ze beter wordt hem zal geven wat hij wil.

De journalist van 2M in Al Hoceima, Fouad Azzouzi, heeft het bevestigd. Azzouzi zegt dat het gaat om een beveiliger van de ziekenpost die nu aan het werk is als verpleger door de tekort die de ziekenpost lijdt.

Tot op dit moment zwijgt het ministerie van Volksgezondheid en de ziekenpost van Imzouren over deze walgelijke daad.

Marokko lijkt moeite te hebben met het naar buiten komen van deze wanpraktijken binnen de ziekenhuizen. Onze website Arif News werd door hackers aangevallen nadat we twee artikels plaatsten over schandalen die plaatsvonden in het Hassani ziekenhuis in Nador en de ziekenpost in Imzouren. Afgelopen vrijdag heeft Mohamed Bounis, die op de loonlijst staat van het ministerie van Islamitische Zaken, gebruikers van sociale media opgeroepen om geen ‘geruchten’ over het Hassani ziekenhuis te verspreiden om niet in de hel te belanden.

Lees ook:

Zoon overleden coronapatiënt waarschuwt voor ‘ziekenpost’ in Imzouren (video)

Hicham Battah stelt vragen over het overlijden van zijn vader in ziekenpost Imzouren

Alweer een schandaal: ‘dode’ in Hassani ziekenhuis komt levend thuis (video)

Alweer een schandaal in het Hassani ziekenhuis in Nador (video)

 

Update 16-11-2020: Nadat de video gisteren viraal ging op sociale media is de man die in beeld kwam vanochtend verhoord door de politie.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.