DENK wil gesprek met Riffijnse achterban

De politieke partij DENK lijkt eindelijk in te zien dat het verlies dat ze afgelopen donderdag leed het resultaat is van uitspraken en standpunten van partij-prominenten die de Riffijnse stemmer hebben verjaagd.

Door de uitspraak van Nadia El Ouahdani en de pogingen van sommige Riffijnenhaters binnen de partij om deze uitspraken te verdedigen kreeg de partij te maken met een tweede golf vertrek van Riffijnse leden.

Arif News beschikt over twee mailberichten die verstuurd zijn door de partij naar voormalige DENK-stemmers. Daarin worden ze gevraagd aanstaande donderdag aanwezig te zijn in Den Haag voor een gesprek met Tunahan Kuzu en Farid Azarkan om hun standpunten over Arif nader toe te lichten.

Beide voormalige DENK-leden geven aan niet in te zullen gaan op het aanbod van DENK en vermoeden dat dit de zoveelste poging van DENK is om de Riffijnse achterban zoet te houden. ”Ze blijven onduidelijk betreft Arif en dat doen ze bewust omdat ze geen stemmen willen verliezen” zegt een Nederlandse Riffijn die ons een screenshot van de mail heeft gestuurd. Hij voegt eraan toe dat hij het ongeloofwaardig en minachtend vindt naar de Riffijnen toe dat zij worden uitgenodigd naar een zaaltje waarin ze achter gesloten deuren allerlei zoete woorden krijgen om weer verrast te worden door anti-Riffijnen en pro-regime uitspraken die wel in het openbaar worden gedaan en waar DENK geen afstand van neemt maar juist probeert te verdedigen.

 

 

Uitnodiging voor gesprek na afzeggen lidmaatschap

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.