Dodelijk ongeluk in Selouane

Een onbekende vrouw is vandaag omgekomen in Selouane nadat de auto waarin zij zat van een brug raakte en in de rivier viel. Twee mannen, een chauffeur en een passagier, raakten gewond en zijn op de vlucht geslagen.

De twee personen zijn gevlucht omdat de auto niet over de benodigde legale papieren beschikt, aldus de lokale nieuwssite Nadorcity. Dezelfde bron meldt dat de chauffeur onder invloed was en te hard reed waardoor hij de controle over het stuur verloor.

De autoriteiten hebben het slachtoffer niet kunnen identificeren en staat op de lijst van ”onbekende doden” in het Hassani-ziekenhuis in Nador. Waarschijnlijk komt de vrouw, die jonger is dan 26 jaar volgens een bron uit het ziekenhuis, van buiten het gebied. De vrouw zou zijn verdronken in de rivier omdat zij gewond raakte en zich niet uit de auto kon redden.

De lokale autoriteiten zijn een onderzoek gestart om de gevluchte mannen te achterhalen. De nieuwssite meldt dat een van hen al opgepakt is en dat de zoektocht naar de andere doorgaat.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.