Eerste genezing van corona in Al Hoceima

Vandaag werd bekend gemaakt dat de tweede test van een coronapatiënt negatief was, wat betekent dat hij genezen is. Dezelfde medische bron meldt dat de eerste test van een andere patiënt negatief is en dat de kliniek in Imzouren wacht op de tweede test van de zieke vrouw wacht op haar genezing te bevestigen.

In de provincie Al Hoceima zijn 13 coronagevallen geregistreerd, 1 daarvan is genezen en de rest wordt behandeld in Imzouren. In Tanger zijn 215 coronagevallen geregistreerd, 22 daarvan zijn genezen, acht patiënten zijn overleden. In Tetouan zijn 57 mensen besmet geraakt met het coronavirus, 17 zijn genezen en vijf anderen overleden aan het virus. In Larache zijn 26 coronagevallen gemeld, 3 zijn genezen en 1 patiënt is overleden. In Ouazzane is 1 coronageval gemeld, daarmee is Chaouen de enige provincie in de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima die coronavrij is.

Het aantal coronagevallen per provincie in de regio Oriental is als volgt: Oujda-Angad (48), Nador (39), Berkane (37), Taourirt (9), Guercif (8), Driouch (7), Figuig (1) en Jerada is coronavrij.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.