Familie begraaft verkeerde dode door ‘fout’ Hassani ziekenhuis

Familieleden van een coronadode hebben vandaag geprotesteerd voor het Hassani ziekenhuis in Nador. De familieleden zijn boos nadat ze erachter kwamen dat zij het verkeerde lichaam hebben begraven.

De familie, wiens dierbare overleed in het Hassani ziekenhuis, kregen gisteren een lijk. De familie heeft de rouwceremonies georganiseerd en het lichaam van wat zij dachten dat het hun dierbare was begraven.

Zij kregen echter een telefoontje van de echte familieleden van de begraven persoon. Zij vertelden hen dat hun dierbare nog in het Hassani ziekenhuis ligt en dat zij de verkeerde persoon hebben begraven, melden inwoners van Nador en het regimegezinde Nadorcity.

De familie is woedend op het zoveelste schandaal van het Hassani ziekenhuis. Het lichaam is vandaag opgegraven en de familie hebben het lichaam van hun overleden dierbare begraven.

Inwoners van Nador melden dat de overledene Abdelkhalek heette en dat hij een taxichauffeur was uit in Ait Sidel n Adrar. Op sociale media wordt ook gevraagd Mohamed Bounis te taggen. De laatste is een imam in dienst van het ministerie van Islamitische Zaken. Hij ligt onder vuur sinds zijn vorige vrijdagpreek waarin hij mensen die ‘geruchten over het Hassani ziekenhuis’ verspreiden met de hel bedreigde.

Lees ook: 

Alweer een schandaal: ‘dode’ in Hassani ziekenhuis komt levend thuis (video)

Alweer een schandaal in het Hassani ziekenhuis in Nador (video)

Mohamed Bounis waarschuwt verspreiders van ‘geruchten’ over Hassani ziekenhuis


Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.