Families coronadoden in Tanger klagen over verwaarlozing en dodelijke vaccins (video’s)

Familieleden van verschillende coronapatiënten die deze week overleden in het Mohamed VI ziekenhuis in Tanger zijn woedend. Volgens de familieleden zijn hun dierbaren niet overleden aan het coronavirus maar aan verwaarlozing.

De dochter van een van de overledenen gaat zelfs verder en zegt dat haar vader overleed als gevolg van dodelijke vaccins die de patiënten krijgen. De vrouw doet een oproep aan de internationale media om de zaak te komen onderzoeken.

De familieleden van de overledenen richten hun boodschap rechtstreeks aan Mohamed VI op een toon die het regime zorgen baart. Een van de overledenen is een ingenieur die in verdachte omstandigheden overleed. De man werd een paar dagen geleden getest op corona maar kreeg geen uitslag van de test, noch mocht hij het ziekenhuis verlaten. Zijn familieleden zeggen dat hij mishandeld werd in het ziekenhuis. Deze week overleed de man na een val uit de tweede verdieping. Hoe de man viel en of hij geduwd werd is niet duidelijk door de tegenstrijdige berichten.

De video van de familieleden gaat viraal op sociale media. Een deel van de burgers vreest dat zij proefkonijnen worden voor Franse farmaceutische bedrijven (lees: Frankrijk wil Afrikanen gebruiken als proefkonijnen voor coronavaccin).

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.