Fascist Zerouali wordt hysterisch door ‘onrecht’ (video)

De Marokkaanse fascist Youssef Zerouali werd gisteren hysterisch nadat zijn vriend werd gearresteerd voor de aanval op een mensenrechtenactivist.

Zerouali, die zelf zeven maanden heeft vastgezeten, zei dat hij en zijn fascistische vrienden niet vervolgd horen te worden omdat ze Mohamed 6 en de annexatie van de Westelijke Sahara verdedigen.

Youssef Zerouali zei dat hij zijn vriend niet in de steek gaat laten, hij zei ook dat zijn vriend hem 10.000 dirham gaf om ‘mijn patriotisme te financieren’.

De fascist zei ook: ‘Wij streden tegen de 20 februari beweging en tegen de Riffijnse volksbeweging en zijn meerdere malen naar Guerguerat gegaan’.

Om de bovengenoemde redenen vindt Zerouali het onrechtvaardig dat hij en zijn fascistische vrienden vervolgd worden. ‘Vooral omdat de mensenrechtenactivist in kwestie gezegd heeft dat hij de burgers wil bevrijden van slavernij’, aldus Youssef Zerouali.

Een andere boze fascist die in beeld kwam zei dat hij geen Marokkaan meer wil zijn en dat hij zal vertrekken naar het eerste beste land dat hem accepteert.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.