Ferry tussen Motril en Al Hoceima 12 uur vertraagd

Honderden passagiers hebben begin deze week geprotesteerd in de haven van de Spaanse stad Motril na urenlange vertraging van de ferrydienst richting Al Hoceima, aldus verschillende mediabronnen waaronder Altpresse.

De passagiers, die ruim van te voren tickets hadden geboekt, moesten ruim 12 uur wachten door technische mankementen aan de boot. Als protest hiertegen gebruikten de vakantiegangers de hoorns van hun voertuigen om hun ongenoegen te uiten.

Na 12 uur wachten heeft het bedrijf ‘ARMAS’ een andere boot beschikbaar gesteld voor de oversteek naar de Riffijnse stad Al Hoceima. Deze boot had echter een kleinere capaciteit waardoor het enorm druk was aan boord.

Ondanks dat de tienduizenden Europese Riffijnen elke zomer enorme bedragen betalen voor hun vliegtuig- en boottickets om Arif te bezoeken, hebben ze jaarlijks te maken met zeer slechte service en vele problemen. De Europese Riffijnen hebben geen organisatie die voor hun rechten opkomt waardoor ze een makkelijke prooi zijn voor het Marokkaanse regime en de bedrijven die zoveel mogelijk winst proberen te maken.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.