Franse diplomaat in Marrakch gechanteerd door Marokkaans vriendje

Een diplomaat van het Franse consulaat in Marrakech diende een aanklacht in tegen seksuele chantage door een 27-jarige Marokkaanse man. De aanklacht werd echter ingetrokken uit angst voor een schandaal, aldus de Marokkaanse krant Assabah.

De Franse diplomaat en de Marokkaanse man ontmoetten elkaar op social media, de relatie nam snel een seksuele wending en de twee wisselden onder meer elkaars naakte foto’s. Volgens Aabbir zouden de twee een trio hebben gehad  samen met een derde persoon in het huis van de Fransman.

De Marokkaanse politie heeft na de aanklacht van de Fransman de 27-jarige Marokkaan opgepakt en verhoord. De verdachte gaf tijdens het verhoor toe een seksuele relatie te hebben met de diplomaat.

De ruzie tussen de twee begon nadat de Marokkaan een meisje mooi vond die hij gezien heeft op een van de foto’s van de Franse diplomaat. Toen de 27-jarige de Fransman vroeg om haar telefoonnummer te geven weigerde de laatste. De Marokkaan zou vervolgens de diplomaat hebben bedreigd dat hij zijn foto’s zou verspreiden als hij het nummer van het meisje niet geeft.

Toen de jongeman voor het gerecht werd gebracht, trok de diplomaat zijn klacht in om te voorkomen dat hij voor de rechtbank moest verschijnen, meldt Assabah.

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.