Franse Marokkaan maakt racistische grappen over Riffijnen (video)

Een Marokkaanse fascist uit Frankrijk, die zich cabaretier noemt, heeft tijdens een show onsmakelijke racisme gebruikt jegens Riffijnen. Behalve het schetsen van Riffijnen als achterlijke gevaarlijke barbaren, probeerde de Marokkaan ook de massamoord van Hassan II jegens de Riffijnen goed te praten.

De racist Yassine Belattar gebruikte de leugen van het regime dat de Riffijnen Hassan II hadden bekogeld met stenen om de massamoord van 1959 goed te praten. Bij deze massamoord werden duizenden Riffijnen op barbaarse manieren gedood door het Marokkaanse leger onder leiding van toenmalige Hassan II. De racist kon zijn lach schaamteloos niet inhouden toen hij het erover had.

In zijn show zegt de Marokkaanse racist ook dat de vrouwen in Brussel zo bedekt zijn dat zij heel de dag tegen de muur aanlopen (omdat ze niks kunnen zien) en dat je enkel hun schoenen kan zien. Een poging om de Riffijnse vrouwen belachelijk te maken en de Riffijnen van extremisme te beschuldigen.

Yassine Belattar heeft in Frankrijk de reputatie van een seksverslaafde, vrouwenhater en stalker, meldt de Franstalige Courrierdurif. Hij werd dit jaar aangeklaagd voor onder meer ”doodsbedreigingen”.

 

 

Een klein deel van de misdaden van Hassan II tegen de Riffijnen

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.