Gedetineerde journalist Jaouad; ”Ik heb niks misdaan om gratie te vragen”

De Riffijnse burgerjournalist Jaouad Sabiri die vast zit in Oukkacha gevangenis zegt; ”Ik zit niet te wachten op een gratie van wie dan ook! En ik zal het ook niet accepteren!”

De Riffijn vervolgt; “Ik wil geen medelijden van niemand, ik heb geen misdaad gepleegd opdat ik bestraft word en dat ik om vergeving en genade ga vragen. Ik geloof in mijn onschuld en de legitimiteit van de eisen waarvoor ik de straat op ging.
Degenen die ons onterecht hebben ontvoerd, gemarteld en opgesloten in hun gevangenissen, zijn degenen die om vergevenis moeten vragen bij ons en niet andersom.

Wij zullen niet vergeven! Degenen die de oorzaak waren om #Arif te veranderen in ellende en verdriet! Degenen die onze families hebben geterroriseerd, en ons van elkaar hebben gehaald en de blijdschap hebben gestolen van onze moeders!

De ziel van de martelaars en de tranen van de moeders zal een vloek blijven die jullie achtervolgt waar jullie ook gaan! De echte criminelen die vijanden zijn van de vrijheid! Zij zullen niet meer van het leven genieten!

Op een dag zal iedere verantwoordelijke zijn straf krijgen voor de massamoorden en schendingen die de vreedzame Riffijnen werd aangedaan. De geschiedenis zal hen ook ongenadig zijn.

Wat de onterechte vonnissen betreft; Dat is slechts een boodschap van het regime/makhzen dat ze wraak nemen op de Riffijnen elke keer zij de kans krijgen. Zij nemen ook wraak op de geschiedenis, de heldendaden en de symbolen van Arif, wiens inwoners hun leven gaven voor vrijheid! Om zo te worden behandeld, wat wij inmiddels gewend zijn!

Wat Arif betreft; Het zal die Feniks blijven die brandt om vervolgens uit zijn as te herrijzen! Sterker en stralender dan voorheen!

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.