Geen animo voor lange arm feesten in Nederland

Het Marokkaanse consulaat in Amsterdam heeft gisteren de ”Onafhankelijkheidsdag” gevierd. Voor het feest gingen veel uitnodigingen de ambassade deur uit. Een tegenvallende opkomst voor Rabat. Er zijn maar weinigen op de uitnodiging ingegaan.

Voor een halfvolle zaal hield de Marokkaanse ambassadeur zijn grijsgedraaide speech. Zoals verwacht waren er wederom enkele bekenden van de ambassadeur aanwezig. Het gaat om figuren die direct financieel profijt hebben van de diensten van de ambassade.

In de buurthuis-achtige ruimte waren er onder meer aanwezig Youssef Yaghdi, recent ook te zien was op de mislukte demonstratie van Marokkaanse monarchisten en fascisten op de Dam. Ook Rachid Karkache kon natuurlijk niet ontbreken. Karkache is werkzaam voor de Nederlandse douane en tevens gemeenteraadslid voor de partij ‘Gouda Positief’. In 2017 kwam hij in het nieuws nadat hij een Riffijnse Nederlander had bedreigd hem te verklikken bij de Marokkaanse inlichtingendiensten.

Op de foto zien wij ook de Riffijnenhater Jamila Amestoun die, naast andere Marokkaanse fascisten, campagne voor DENK had gevoerd tijdens de laatste Europese verkiezingen. Jamila Amestoun heeft onlangs nog het racisme van Yassine Belattar verdedigd en kon zelf ook lachen om zijn racisme dat onder meer ging over het goed praten van- en lachen om de massamoord van Hassan II die duizenden Riffijnen het leven heeft gekost.

Onze bronnen hebben ArifNews verteld dat Abdelwahab El Bellouki woedend was door de lage opkomst, vooral nu het regime de consulaten en ambassades in Europa met klem gevraagd heeft meer bezoekers te trekken naar zulke nationale festiviteiten.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.