Inbraak huis Belgische Riffijn leidde naar dubbele moord in Al Hoceima

Afgelopen vrijdag werden twee lichamen gevonden in de wijk Bades in de stad Al Hoceima, een dag erna werd bekend dat de moordenaars zijn opgepakt. Zowel de daders als de slachtoffers komen van buiten Arif, een van de daders is familie van een van de slachtoffers, waarschijnlijk zijn zwager.

Betrouwbare bronnen hebben Arif News verteld dat de dubbele moord het resultaat was van een ruzie om de verdeling van gestolen spullen. Het groepje heeft ingebroken in een huis dat eigendom is van een Riffijn die in Vlaanderen woont. De inbrekers hebben onder meer het volgende buit gemaakt: 7.500 euro contant, vijf gouden horloges waarvan een paar diamanten bevatten en sieraden van de echtgenote van de eigenaar.

Dezelfde bronnen hebben Arif News verteld dat de inbrekers zo’n 70 duizend euro a 100.000 euro aan spullen en geld hebben gestolen, waarna er ruzie ontstond over de verdeling van de buit.

Arif News sprak ook met de eigenaar van het huis en die bevestigt dat het om een aanzienlijk bedrag gaat, het exact bedrag blijft geheim in verband met het gerechtelijk onderzoek.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.