Inwoners Tanger verrast door grote hoeveelheid briefgeld op straat (video)

Drie dagen geleden ging een video viraal op social media. Op de video is te zien hoe voorbijgangers en weggebruikers uit hun voertuigen stappen en biljetten oprapen.

Het was niet duidelijk hoe zoveel geld op straat kon terechtgekomen en vele geruchten deden de ronde. Vandaag is duidelijk geworden dat het gaat om een inbreker die het geld had gestolen uit een zaak, genaamd Akaton, in de Moqawama-straat. De inbreker vluchtte weg en ontdeed zich van het gestolen geld nadat iemand hem achterna ging.

De politie heeft inmiddels de identiteit van de inbreker achterhaald maar ze hebben hem nog niet kunnen arresteren. De inbreker is een bekende van de politie en heeft meerdere malen vastgezeten voor het inbreken bij winkels en restaurants.

De autoriteiten zijn ook bezig met het achterhalen van de identiteit van degenen die het geld van de straat hebben opgeraapt en er van door gingen. De autoriteiten willen dat deze burgers het geld teruggeven. De lokale nieuwssite Tanja7 zegt dat in dit gebied veel bewakingscamera’s zijn waardoor het onderzoek van de politie vergemakkelijkt.

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.