Israëlische TV-zender i24News opent twee kantoren in Marokko

De Israëlische televisiezender 124News heeft deze week twee kantoren geopend in het Allawitisch Koninkrijk.

De twee vestigingen in Rabat en Casablanca werden begin deze week ingehuldigd tijdens een elitair gala-evenement in de Chellah hal in Rabat, in aanwezigheid van meer dan 300 gasten.

i24NEWS CEO Frank Melloul zi tegen Israëlische media dat vóór de ondertekening van de normalisatieovereenkomst tussen Israël en Marokko zij een loyaal publiek hadden in Marokko. Melloul voegde eraan toe dat hun Marokkaans publiek zeer betrokken en actief is op sociale media.

We zijn verheugd om vestigingen in Marokko te openen, wat zal helpen onze dekking in het land te verdiepen. Onze bureaus over de hele wereld, en vandaag die in Rabat en Casablanca, stellen ons in staat om de gebeurtenissen vanuit verschillende hoeken en perspectieven te behandelen, ons inhoudsaanbod uit te breiden en te diversifiëren en in de belangrijke en interessante verhalen te duiken.
Ik geloof dat de lancering van onze bureaus in Marokko veel van deze missies zal helpen stimuleren en i24NEWS zal positioneren als een toonaangevende speler op de media- en nieuwsmarkt in de Maghreb en Afrikaanse landen
”, aldus Frank Melloul.

Lees ook: Marokko 135e op de lijst van persvrijheid

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.