Kacem Achahboun vertaalt niet-bestaande brief Wilders

Een van de profiteurs van het geld en privileges van Marokko in Nederland, Kacem Achahboun, heeft gisteren een brief van Wilders geplaatst op zijn Facebookaccount.

Op het eerste gezicht lijkt het een vertaling van een brief van Geert Wilders, maar na nader onderzoek bleek dat de brief niet van Wilders is en dat het waarschijnlijk geschreven is door Kacem Achahboun zelf om critici van het regime in diskrediet te brengen. Kacem Achahboun is de eerste en de enige die met de brief kwam, voordat hij het verwijderde nadat mensen onder zijn bericht reageerden dat de brief niet van Wilders was. Arif News beschikt echter over een screenshot van de brief (zie foto 1).

In de brief bedankt ”Wilders”(Kacem) de activisten die afstand willen nemen van de opgedrongen Marokkaanse nationaliteit. Wilders, oftewel Achahboun, gaat zelfs verder en beschuldigt deze activisten dat ze een einde willen maken aan de islam binnen de Nederlandse Marokkanen, een zeer gevaarlijke leugen van Kacem die het leven van de activisten in gevaar brengt.

Verder haalt Kacem Achahboun bewust, identiteit, nationaliteit, religie en ras door elkaar en beschuldigt de activisten ervan dat zij de hierboven genoemde zaken aanvallen.

Achahboun sluit zijn brief af met een oproep van Geert wilders aan de activisten om samen te werken om ” de Nederlandse moslims afstand te doen nemen van hun cultuur, religie, ras en de nationaliteit van het land van hun ouders en voorouders te ontnemen”.
Onder de brief stond:
”Ondertekening
Jullie broeder Geert Wilders”.

Kacem Achahboun profiteert van het belastinggeld van het Marokkaanse volk dankzij zijn banden met Abdellah Boussouf, de voorzitter van CCME, die momenteel door Spanje vervolgd wordt op verdenking van fraude en spionage.

Kacem geniet van regelmatige reisjes naar Marokko en was betrokken bij het filmfestival in Nador waarbij de Nederlandse ambassade opgelicht werd voor 40 duizend euro. Kacem heeft ook een boek uitgebracht met het geld van CCME, waarvan hij een exemplaar overhandigde aan de Marokkaanse minister Mustafa El Khalfi. Kacem is ook betrokken geweest bij de uitgave van verschillende boeken met financiering van CCME. Het laatste boek was van Abdellah Boussouf die vertaald werd naar het Nederlands.

Wie de tijdlijn van Kacem Achahboun bezoekt, valt meteen op dat zijn tijdlijn grotendeels bestaat uit het delen van wat Abdellah Boussouf schrijft, of artikels die over Abdellah Boussouf gaan. Opmerkelijk is dat de heer Kacem veel berichten heeft verwijderd nadat hem het nieuws bereikte dat Riffijnse activisten een onderzoek hebben gestart naar hem.

Een reactie van de lange arm van Rabat in Nederland was wel te verwachten omdat de huidige ontwikkelingen hun privileges en inkomsten bedreigen, maar dat de lange arm reageert met een poging om hun critici met Wilders en zijn gedachtegoed te associëren en de brief vervolgende verwijdert,  duidt op de paniek onder deze figuren. Critici beschuldigen van samenwerking met buitenlandse mogendheden en hen linken aan zionisten of racisten is een bekende tactiek van vele dictatoriale regimes waaronder Marokko. Zo werden de Riffijnse activisten, waaronder Nasser Zefzafi, van samenwerking met Israël, Algerije, Polisario, Iran, etc beschuldigd. Een tactiek die ook Sisi in Egypte gebruikt.

(foto 1)