Kritische burger mishandeld door criminele ambtenaar in Al Hoceima (video)

De Riffijn Mohamed Amine Abdouni is vandaag mishandel in de stad Al Hoceima. Mohamed Amine zegt dat de dader de ambtenaar Khalid El Bachrioui is.

Abdouni zegt ook dat El Bachrioui zijn telefoon en een USB-stick met belangrijke documenten heeft gestolen. De documenten zouden gevoelige informatie bevatten over de corrupte ambtenaren in Al Hoceima. Abdouni zegt dat hij waarschijnlijk afgeluisterd werd waardoor El Bachrioui erover wist en hem aanviel om die documenten te stelen.

De zeer emotionele Mohamed Amine dreigde zelfmoord te plegen maar werd tegengehouden door omstanders.

Mohamed Amine Abdouni werd bekend door zijn live streams waarin hij spreekt over de corruptie van de autoriteiten in Al Hoceima. Abdouni wilde een Fast Food keten beginnen in Al Hoceima maar werd tegen gewerkt door de autoriteiten. Hij greep naar sociale media om zijn verhaal te doen en krijgt veel steun van de lokale bevolking. Sinds hij de corrupte ambtenaren bij naam noemde leeft hij echter in een hel.

Khalid El Bachrioui die Abdouni aanviel is in Nederland veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf voor zijn betrokkenheid bij een drugszaak. El Bachrioui vluchtte naar Marokko waar hij bescherming geniet van het Marokkaanse regime en een publieke functie bekleedt.

Lees ook:
Investeerder in Al Hoceima klaagt over tegenwerking door autoriteiten
Investeerder in Al Hoceima vreest voor liquidatie door autoriteiten
Khalid El Bachrioui: Gevlucht uit Nederland en beschermd door Marokko

 

Aan het eind van deze live stream werd Mohamed Amine Abdouni aangevallen door de ambtenaar. Mensen die Khalid El Bachrioui kennen hebben ons bevestigd dat het zijn stem is. De live stream ging over hoe Khalid El Bachrioui de wetten aan zijn laars lapt en doorgaat met de bouwwerkzaamheden ondanks het verbod.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.