Marokkaanse doodt en kookt vriend in Abu Dhabi

De openbare aanklager in de stad Al Ain, in de Verenigde Arabische Emiraten, beschuldigt een Marokkaanse vrouw van het doden van haar vriend, het hakken van zijn lichaam, het koken van zijn vlees en het serveren in een traditioneel gerecht aan Pakistaanse arbeiders.

Volgens staatsmedia is de vrouw beschuldigt van moord op haar vriend, waar zij zeven jaar relatie mee had, toen hij haar vertelde over zijn plannen om met een andere Marokkaanse vrouw te trouwen, aldus TelQuel.

Lokale kranten hebben gemeld dat de moord drie maanden geleden plaats vond. Het kwam echter een paar dagen geleden aan het licht, toen de broer van het slachtoffer hem ging zoeken in het huis van de verdachte om menselijke tanden in een mixer in haar keuken te vinden. Na een DNA-onderzoek bleek dat de tanden van het slachtoffer zijn.

De vrouw ontkende in het begin haar misdaad, maar toen ze geconfronteerd werd met de bewijzen bezweek zij en gaf toe. De vrouw zei dat zij dat uit wraak deed toen ze zeker wist dat zij hem kwijt zal raken aan een andere vrouw.

De mixer werd gebruikt om het vlees van de man toe te voegen aan de andere ingrediënten van het Majboos-gerecht, die zei serveerde aan Pakistaanse arbeiders die in dezelfde buurt wonen, aldus Russia Today.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.