Marokkaanse horeca-eigenaar geliquideerd in Marbella

In Marbella is vannacht voor zijn huis in San Pedro de Alcantara een 49-jarige man doodgeschoten. Het slachtoffer is Marco Yaqout, een van oorsprong Marokkaanse man met de Spaanse nationaliteit. De man was bekend in Marbella vanwege meerdere uitgaansgelegenheden die hij in zijn bezit had in Puerto Banus.

Bij het Spaanse Marbella is maandagochtend de eigenaar van verschillende horeca-gelegenheden in de dure jachthaven Puerto Banús geliquideerd. Het slachtoffer is Abdelhadi Yaqout, een van oorsprong Marokkaanse man met de Spaanse nationaliteit. De man was bekend in Marbella onder de naam Marco.

Hij werd onder vuur genomen rond 03.00 in de ochtend door twee personen die hem hadden opgewacht bij de toegangsdeur van zijn villa in de wijk Las Petunias in San Pedro de Alcantara. Terwijl hij die nacht kwam aanrijden in zijn Bentley en de auto in zijn garage wilde parkeren werden minstens schoten gelost op zijn auto. Marco zou nog geprobeerd hebben om via de bijrijderskant uit de auto te komen maar dit lukte hem niet meer. Hij werd geraakt door 14 kogels.

De afdeling georganiseerde criminaliteit van de Nationale Politie heeft de zaak in onderzoek en zegt alle scenario’s open te houden.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.