Marokko prijst vrouwelijke repressietroepen in Al Hoceima

In een stap, dat gezien wordt als provocatie door de lokale bevolking, hield het hoofd van de regionale Marokkaanse Veiligheid in Al Hoceima, Abdelkhaliq Zidaoui, een ceremonie ter ere van zijn vrouwelijke ambtenaren.

De ceremonie, ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag, vond plaats in het hoofdkantoor van de Marokkaanse politie in de provincie Al Hoceima en werd bijgewoond door vrouwelijke politieambtenaren die werkzaam zijn in de verschillende afdelingen van de Riffijnse provincie.

Het hoofd van de Marokkaanse repressietroepen in Al Hoceima sprak vol lof over zijn ambtenaressen en zei dat zijn agentes hun taken uitvoerden met ”toewijding en loyaliteit” en dat zij ”een verantwoordelijke discipline toonden in het omgaan met beslissingen en instructies opgedragen door hun directe meerderen”, aldus Dalil Rif.

Een van de taken die de Marokkaanse agentes hebben in Al Hoceima is de demonstraties van Riffijnse vrouwen (moeders, echtgenotes, zussen, van de Riffijnse gevangenen) uit elkaar slaan.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.