Marokko: slachtoffer aangeklaagd in plaats van Arabische sekstoerist (video)

De monarchist Mohamed Reda Taoujni uit Agadir is aangeklaagd nadat hij kritiek uitte op een Arabische sekstoerist die seks wilde hebben met zijn minderjarig familielid.

Taoujni zegt dat zijn familielid, een 15-jarig meisje, in een zwembad was in een 5-sterren hotel in Taghazout samen met haar vriendinnen. Een Arabische ‘prins’ uit de Golfstaten, die ook daar aanwezig was, vroeg zijn entourage om die meisjes naar hem te brengen.

De monarchist zegt dat zijn familielid huilend thuis kwam. Hij nam een video op waarin hij de daad veroordeelde, zonder namen te noemen. Taoujni zei in de video dat het onaanvaardbaar is dat Arabieren uit de Golfstaten naar Marokko komen voor seks, dat niet iedereen te koop is en dat Marokkanen waardigheid hebben.

De autoriteiten besloten hem te vervolgen voor die video omdat hij vals nieuws zou verspreiden. De gendarmerie verhoorden de medewerkers van het hotel waar het voorval gebeurde. De medewerkers getuigden dat de Arabische sekstoerist de meisjes aansprak en dat hij onder meer alcoholische drank voor ze serveerde. Desondanks werd Taoujni opgesloten en moest hij 2.000 euro borg betalen om vrij te komen.

Taoujni zegt het erg te vinden dat hij als overtuigde monarchist die het regime verdedigt benadeeld wordt. ‘Terwijl de staat niet kan optreden tegen Sahrawi-activisten zoals Aminatou Haider’, voegt hij toe.

Het is niet de eerste keer dat de Marokkaanse staat de kant van Arabische sekstoeristen kiest. Naast dat het sekstoerisme belangrijk is voor de economie van het Allawitische koninkrijk, zijn de landen waar deze sekstoeristen vandaan komen belangrijke donateurs van Marokko die steeds verder zakt in de schulden. Deze Golfstaten huisvesten ook duizenden Marokkaanse prostituees die het koninkrijk van Mohamed 6 voorzien van broodnodige harde valuta.

Een optreden tegen deze sekstoeristen betekent minder inkomen voor de Marokkaanse staat. Met dit in het achterhoofd voelen de Arabische sekstoeristen zich onaantastbaar in het Allawitisch koninkrijk.

Lees ook:

Saoediër: Marokkaanse economie ingestort omdat het afhankelijk is van prostitutie

Saoedische sekstoerist gearresteerd voor seks met minderjarige

Voorwaardelijke straf voor 32 prostituees voor orgie in Marrakech, Arabische klanten vrij!

Jonge Saoediër gepest vanwege Marokkaanse moeder

Vanaf 8:45

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.