Marokko stuurt 422 ”imams” naar Europa

Het Marokkaanse regime heeft 422 ”imams” gestuurd naar Europa om de moslims te ”begeleiden” tijdens het vastenmaand. Het regime in Rabat stuurt haar werknemers jaarlijks om de moskeeën in Europa te gebruiken om de boodschap van Rabat te verspreiden onder de moskeegangers.

De Europese landen stemmen toe omdat Rabat deze landen chanteert met ”terrorisme”. In de officiële verklaring staat te lezen dat de ”imams” naar Europa komen om onder meer ”het terrorisme te bestrijden”.  Ondanks dat Europese media Marokko beschuldigen van betrokkenheid bij aanslagen in verschillende Europese landen, probeert Rabat de ”Marokkaanse/Allawieten islam” te verkopen als een ”moderate islam”.

De 422 imams, waarvan 24 voor Nederland zijn bedoeld, zijn opgeleid door het Marokkaanse regime. Deze ”imams” worden betaald door het Marokkaanse ministerie van Islamitische Zaken. Degenen die naar Europa worden gestuurd krijgen een speciale cursus.

De imams in Marokko zijn verplicht smeekbedes te verrichten voor Mohamed 6 die de titel ” leider der gelovigen” draagt. Het ministerie van Islamitische Zaken, de werkgever van de imams, bepaalt ook regelmatig de onderwerpen waarover de ”imams” moeten praten. Een imam in de stad Berkane die zich kritisch uitliet over Saoedi-Arabië, donateur en bondgenoot van Mohamed 6, werd per direct ontslagen door het ministerie.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.