Masterstudente leidt prostitutienetwerk

Een studente aan de Faculté des Sciences Juridiques Economiques et Sociales in de stad Salé is in hechtenis geplaatst voor haar betrokkenheid bij illegale prostitutie. Zij wordt vervolgd voor ‘het opzetten van een bordeel, het lokken van personen uit de Golfstaten om seks te bedrijven, percentage pakken op wat derden verdienen en drugshandel’.

De politie kwam deze praktijken op het spoor per toeval toen de studente aangehouden werd voor drugsgebruik in het openbaar. In haar telefoons vond de politie informatie over haar werk als madam, schrijven Marokkaanse media waaronder Rue20.

Uit het politieonderzoek bleek dat ze geld opgestuurd kreeg vanuit de Golfstaten. Zij ging ook op reis met een Saoediër naar Turkije en Aziatische landen. Uit het onderzoek bleek ook dat zij een Koeweitse man vergezelde in zijn regelmatige bezoeken aan Marokko.

De politie kwam er ook achter dat zij een appartement heeft gekocht voor 260.000 dirham (+/-25.000 euro) en twee appartementen huurde waar zij en haar werksters hun klanten ontvingen. De studente, die ook een auto bezit, was meerdere keren aangeklaagd door de omwonenden van de twee gehuurde appartementen. Zij klaagden over lawaai, illegale prostitutie en het gebruik van drugs.

Lees ook: Rechtbank blijft zitting uitstellen na vertrek Koeweitse pedofiel naar zijn land

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.