Migrant uit Nederland dood gevonden in zijn woning in Tanger

Een Marokkaanse migrant met de Nederlandse verblijfsdocumenten is gisteren dood gevonden in zijn woning in de wijk Aouama in Tanger. Het lichaam was in verre staat van ontbinding en werd ontdekt door burgers. Buren van de overleden man hebben gezegd dat hij zeker meer dan tien dagen niet uit zijn woning kwam.

Volgens lokale media werd de familie van de man in Nederland ongerust omdat ze hem niet konden bereiken. De familie in Nederland nam daarom contact op met een familielid in Castillegos om een kijkje te gaan nemen.

Het familielid bezocht het huis in Tanger en was verrast dat de deur open was. Eenmaal binnen vond hij het lichaam van de man die rond de 60 jaar oud was.

De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van het slachtoffer en het lichaam is overgebracht naar het mortuarium voor forensisch onderzoek.

Update: Volgens onze bronnen gaat het om een Riffijnse Nederlander die werd vermoord werd. De dader zou al opgepakt zijn. De bron zegt dat het slachtoffer niet naakt was maar een korte broek aan had.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.