Moeder dumpt pasgeboren baby in Ait/Bni Chiker

De inwoners van de commune Ait/Bni Chiker, in de provincie Nador, zijn gisteren opgeschrikt door een afschuwelijke daad van een moeder en haar vriend die besloten om hun pasgeboren baby weg te gooien.

De lokale nieuwssite Nadorcity meldt dat de moeder een 24-jarige is die getrouwd is met een Europese Marokkaan. Haar man, die zich in Europa bevindt, zou zich bezig houden met het regelen van de nodige documenten om haar naar Europa te brengen. In de tussentijd zou de vrouw een affaire hebben met een 31-jarige man uit Ouled Moussa dat resulteerde in ongewenste zwangerschap.

De vrouw is gisterenochtend bevallen. Om de ‘schande’ te verbergen besloten zij het pasgeboren meisje weg te gooien in een afgelegen plek in Thiza. De moeder kreeg echter inwendige bloedingen waardoor zij naar een privé arts in Farkhana ging.

De vrouwelijke arts vertrouwde de zaak niet en schakelde de Marokkaanse gendarme in. De moeder is overgebracht naar het El Hassani ziekenhuis in Nador en de 31-jarige vader is opgepakt.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.