Mohamed 6 feliciteert Mohamed Bin Salman met geslaagde operatie

Mohamed 6 feliciteerde de Saoedische kroonprins Mohamed Bin Salman met de succesvolle operatie voor de verwijdering van blindedarmontsteking, melden Marokkaanse media vandaag.

De 35-jarige Bin Salman werd eergisteren geopereerd in het King Faisal Specialist Hospital in de Saoedische hoofdstad Riyad.

Velen vinden de timing van de berichtgeving van de Marokkaanse media over de brief van Mohamed 6 aan Bin Salman opvallend. Dit omdat de internationale media vandaag massaal berichtten over een CIA-rapport waarin staat dat de Saoedische kroonprins betrokken was bij de moord op Jamal Khashoggi.

Achkayen citeerde een deel van de brief: “We ontvingen met grote tevredenheid en plezier het nieuws van de succesvolle operatie die Uwe Hoogheid onderging. Wij danken Allah voor uw veiligheid en roepen Hem aan uw herstel te bespoedigen en u te doen genieten van volledige gezondheid, welzijn en een lang leven. Opdat u uw nobele plichten voortzet en de last draagt ​​met mijn dierbare broer, de ‘Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën’, koning Salman bin Abdulaziz Al Saud, moge Allah hem beschermen.”

Lees ook: Raad Moskeeën Nederland staat achter Saoedi-Arabië na kritiek over Khashoggi

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.