Mohamed VI: Salma Bennani is niet gevlucht!

De koning van Marokko, Mohamed VI, en zijn ex-vrouw, Salma Bennani, hebben gereageerd op de geruchten over mogelijke ruzie over voogdij over hun kinderen.

Sprekend via hun advocaat, Eric Dupond-Moretti, lieten de Allawieten het Franse magazine Gala weten dat de artikelen die een familiebreuk suggereren niet meer draaglijk zijn.

Dupond-Moretti zei dat de geruchten geïnitieerd worden door “buitenlandse sites die valse informatie verspreiden voor kwaadwillige doeleinden” en vervolgde dat deze daad ”een strafbare vorm van smaad is”.

De Franse advocaat is woedend dat er een vergelijking wordt gemaakt tussen Salma Bennani en andere prinsessen. “De vergelijking is gebaseerd op niets anders dan het feit dat ze twee prinsessen zijn,” zei de advocaat, verwijzend naar de vrouw van de Emir van Dubai, prinses Haya, die met haar zoon en dochter asiel heeft aangevraagd in Duitsland.

De Fransman voegde eraan toe dat koning Mohammed VI en zijn ex-vrouw, Salma Bennani, gezamenlijk de geruchten veroordelen die sinds begin juli rondgaan rond hun twee kinderen, de 16-jarige Hassan en de 12-jarige Khadija.

De veroordeling van Mohamed VI is t lezen op verschillende regimegezinde sites, waaronder Nadorcity en LeDesk.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.