Moordenaar doodt vrouw en verkracht haar minderjarige dochters

Foto uit het archief

De gendarme van de commune Sidi El Mokhtar, in de provincie Chichaoua, heeft dit weekend een man gearresteerd voor verkrachting van twee zussen van 10 en 11 jaar oud.

De zaak kwam aan het licht nadat de gendarme een onderzoek startte naar de moord op de moeder van de meisjes. Het lichaam van de moeder werd twee weken geleden gevonden in een dorp genaamd Ouled Azzouz. Volgens de Marokkaanse krant Assabah voedden zwerfhonden zich op het lichaam van de moeder.

De gendarme heeft kort hierna een verdachte gearresteerd. De man ontkende in eerste instantie en zei dat hij de meisjes als zijn eigen dochters behandelde, maar na verhoor gaf hij zijn misdaden toe.

Volgens de Marokkaanse krant gaat het om een ex-vriend van de moeder die onlangs vrij kwam uit de gevangenis. Het slachtoffer had het uitgemaakt met de crimineel maar de laatste drong erop aan om de relatie weer te hervatten.

De krant zegt dat een lokale madam het slachtoffer overhaalde seks te bedrijven met haar ex-vriend in ruil voor 50 dirham (+/- 4.5 euro). ‘Na de seks besloot de crimineel de vrouw te vermoorden en haar lichaam weg te gooien voor de zwerfhonden’, voegt Assabah aan toe.

De twee dochters van het slachtoffer zouden meermaals seksueel zijn misbruikt door de dader. Lokale verenigingen hebben de autoriteiten opgeroepen de twee zussen op te nemen in een tehuis omdat ze niemand hebben die voor ze kan zorgen en afhankelijk zijn van de buurtbewoners voor hun levensonderhoud.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.