Moorish Movement signaleert Riffijnse pagina’s

Marokkaanse fascisten en trollen van de Marokkaanse inlichtingendiensten hadden het de afgelopen dagen druk met het signaleren van de Riffijnse pagina El Mazama.

De Riffijnse pagina publiceert artikels over de Riffijnse geschiedenis en cultuur. Daarmee ontkracht het de vervalsing van de Riffijnse geschiedenis door Marokko.

De afgelopen dagen plaatsten de fascisten van de Moorish Movement oproepen in hun groepen en pagina’s om de Riffijnse pagina te signaleren.

De honderden trollen van de Moorish Movement worden beheerd door een kleine groep fascisten. Onder hen Mohamed Idbakrim die onder meer de pagina Al Mohaid beheert. Deze pagina specialiseert zich in het aanvallen van Riffijnen. De pagina’s van deze Marokkaan noemen de Riffijnen doorgaans ‘bastaards van Spanjaarden’.

Een andere naam die genoemd wordt is Brahim Brini die meer dan 25 accounts en pagina’s beheert waar de Riffijnen worden aangevallen en de Allawieten worden verheerlijkt.

Arif News is al een tijd bezig met een uitgebreid artikel over de Moorish Movement, wij hopen dat binnenkort te publiceren.

Lees ook:

Abdeslam Ouaddou slachtoffer van racisme door ‘Moorish Movement’

Spreekbuis Marokkaanse inlichtingendiensten verdedigt racisme tegen ex-international Ouadou

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.