Mounir El Hamdaoui keert terug bij Excelsior en ontkent functie bij CRA

Mounir El Hamdaoui traint sinds dinsdag mee bij Excelsior. De inmiddels 34-jarige aanvaller en de Rotterdamse club ‘gaan kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen’. Het is een opvallende verschijning van de Riffijnse voetballer, omdat in juli bekend werd dat hij als technisch directeur aan de slag zou gaan bij  de Riffijnse club Chabab Rif Alhoceima (CRA).

El Hamdaoui ontkent dat echter en zegt dat hij CRA enkel hielp bij de aanschaf van nieuwe spelers. Wat hem aardig lukte want de club haalde ongeveer vijf spelers uit de Nederlandse transfermarkt.
De officiële fanpagina van CRA had eind juli een foto van El Hamdaoui geplaatst met het nieuws dat hij de nieuwe technisch directeur wordt. Dit nieuws was verrassend omdat er al geruchten waren dat El Hamdaoui aan de slag zou gaan bij IRT Tanger.

De club Chabab Rif Alhoceima lijdt sinds augustus op financieel en bestuurlijk vlak. De directeur El Hattach stapte uit, het stadion is nog steeds niet beschikbaar, de spelers worden niet betaald, etc.. Het was zo erg dat een hotel in Tanger de eigendommen van de spelers in beslag wilde nemen.

CRA begon de competitie met een zware nederlaag (6-0). Het begin van de bekertornooi was niet veel beter met een 0-4 nederlaag. De Riffijnse club speelde zonder toeschouwers in Imzouren, omdat er geen einde komt aan de ‘reparaties’ van het stadion in Alhoceima.

Of deze problemen te maken hebben met de terugkeer van El Hamdaoui naar Rotterdam is niet bekend.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.