Nador: Dame gered van verkrachting

Een jonge dame werd gisteren aangevallen door een onbekende man die haar op klaarlichte dag wilde verkrachten in de Idari-wijk in Nador. Een buurtbewoner die op dat moment onderweg was naar zijn huis hoorde de jonge dame schreeuwen en schoot haar te hulp.

Bij het zien van de buurtbewoner vluchtte de aanvaller naar een onbekende plaats. De jonge dame was in shock en kon haar tranen niet bedwelmen. De politie werd ingeschakeld en het slachtoffer heeft een klacht ingediend.

Inwoners van vele wijken in Nador hebben last van dakloze drugsgebruikers die uit vele gebieden naar de stad komen in afwachting om de aangrenzende Spaanse stad Melilla binnen te komen. De inwoners hebben meerdere malen gevraagd om het aantal politiepatrouilles in bepaalde gebieden te verhogen om de last van deze daklozen te verminderen.

De regeringsgezinde lokale site Nadorcity meldt dat de politie onlangs een actie uitvoerde tegen de daklozen. De bron vervolgt dat de actie resulteerde in het terugsturen van tientallen daklozen naar hun steden.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.