Nieuwe ambassadeur maakt kennis met waakhonden ambassade en consulaten

De nieuwe Marokkaanse ambassadeur Mohamed Basri heeft de afgelopen periode verschillende bijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten zijn bedoeld om kennis te maken met de waakhonden van de ambassade en consulaten in Nederland.

Bij deze introductiebijeenkomsten werd door de ambassadeur stevig benadrukt hoe belangrijk het is op te komen voor de ‘heilige pilaren’ en belangen van Marokko.

Bij het recente feest van de Makhzen in Utrecht werden deze waakhonden, vaak Marokkaanse fascisten, getrakteerd op eten en drinken. De waakhonden kregen ook instructies van de Makhzen en enkelen die diensten hebben geleverd aan de Allawitische troon kregen een bos bloemen.

Een van die waakhonden die afgelopen weekend in het zonnetje werd gezet door de nieuwe ambassadeur is Lahbib Bendada. Hieronder een kort stukje over deze persoon die al jaren de ambassade in Den Haag en het consulaat in Utrecht dient.

Het Facebookaccount van Bendada zit vol berichten die Mohamed 6 en zijn voorouders verheerlijkt. Bendada grijpt ook elke gelegenheid om brieven te schrijven naar zijn koning Mohamed 6 waarin hij trouw zweert aan hem, zijn voorouders en zijn kinderen.

In die brieven presenteert Lahbib Bendada zich als ‘voorzitter van de Liga van Allaoui Hassani Chorfa in Europa’. Een racistisch clubje, gesteund door de Makhzen, dat gelooft dat de Arabieren superieur zijn en boven de rest staan. In Marokko dragen deze ‘superieure Arabieren’ certificaten waarin de niet-Chorfa (autochtone Imazighen) verplicht worden respect te tonen aan de Chorfa en hen te dienen.

Lahbib Bendada, die in Utrecht woont, presenteert zichzelf ook als voorzitter van een landbouwcoöperatie in Bni (Ait) Bouyahyi.

Bendada geeft zichzelf ook de titel van ‘directeur van de Internationale Organisatie voor Parrellele Diplomatie, Media en Tolerantie’.

Opvallend is dat Bendada zichzelf, namens zijn ‘internationale organisatie’ die niet bestaat, awards geeft. Op 1 januari publiceerde hij op zijn Facebookaccount een bedankwoord aan de ‘internationale organisatie’ die hem de prijs gaf van ‘persoonlijkheid van het jaar’.

Volgens het certificaat van de internationale organisatie die zich bezig houdt met diplomatie, media en tolerantie kreeg Bendada deze prijs voor zijn inspanningen op het gebied van landbouwcoöperaties.

Op 16 februari plaatste Bendada dat hij nog een prijs kreeg van de ‘internationale organisatie’. Dit keer kreeg hij het burgerschap-(lees: fascisme)schild voor zijn inspanningen op het gebied van parallelle diplomatie. Daarmee bedoelen ze de inspanningen van Bendada in het plaatsen van foto’s van Mohamed 6 en 5 en Hassan II en III op sociale media en het verheerlijken van de Allawieten.

De brieven van trouw aan de Allawieten publiceert Bendada ook in ‘ambassadekranten’. Een van die heet Telegraaf-mensheid en wordt beheerd door hetzelfde ambassadeclubje waartoe Bendada behoort.

Lees ook:

Lange arm Rabat in Nederland steunt chantagepolitiek Mohamed 6 tegen EU

Lange arm Rabat roept op tot mobilisatie voor Marokko (video)

Gemeente Amsterdam faciliteert propagandafeesten Marokkaans consulaat

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.