Ontslag voor ambtenaar die de weigering van hulp aan ziekenhuis Al Hoceima naar buiten bracht!

De vertegenwoordiger van het ministerie van Volksgezondheid in Al Hoceima, Moha Akki, is van zijn taken ontheven door het ministerie.

De lokale regimegezinde website Dalil Rif meldt dat dit besluit onverwachts kwam omdat Moha zijn werk naar behoren uitvoerde. Volgens de website verdiende de man respect van het overgrote deel van het medisch personeel in de provincie.

Wat Dalil Rif niet vermeldt is dat Moha Akki hoogstwaarschijnlijk ontslagen is om wat hij begin deze maand heeft gedaan. Hij werd gecontacteerd door de lokale afdeling van AMDH in de provincie om hulpgoederen te doneren aan het ziekenhuis in de stad Al Hoceima.

Moha Akki vond het een goed idee en ging daar akkoord mee, maar hij werd teruggeroepen. Hij kreeg instructies van hogerop om de donatie die het ziekenhuis hard nodig heeft te weigeren. Moha Akki vertelde AMDH dat hij instructies kreeg om de hulp te weigeren en de vereniging bracht dat naar buiten.

Het Marokkaanse regime is daarmee in verlegenheid gebracht, omdat Moha hun racistisch beleid naar buiten bracht. De ambtenaar heeft het na tien dagen moeten bekopen met een ontslag.

Lees ook:

Ziekenhuis Al Hoceima mag hulpgoederen niet aannemen

Ziekenhuis Al Hoceima krijgt tweedehandse ondermaatse apparatuur

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.