Ouders Nasser Zefzafi binnenkort op bezoek in het Europees Parlement

De ouders van de Riffijnse leider Nasser Zafzafi zullen op 9 december arriveren in Frankrijk om de uitreiking van de Sakharovprijs in Straatsburg bij te wonen. De ouders van de Riffijnse activist, die een gevangenisstraf van 20 jaar uitzet voor vreedzame protesten, werden uitgenodigd door de voorzitter van het Europees Parlement Antonio Tajani.

Werkgroep Sakharov Nasser (WSN) heeft vandaag bekend gemaakt dat de familie Zafzafi de visums heeft opgehaald en dat de vliegtickets zijn geboekt.
WSN liet ook weten dat er belangrijke ontmoetingen met Europese parlementsleden staan gepland. De Riffijnse lobbygroep en de ouders van Nasser Zafzafi zullen aan tafel zitten met o.a. Kathleen van Brempt (EP-lid uit België), Knut Fleckenstein (EP-lid uit Duitsland), Charles Goerens (EP-lid uit Luxemburg), Bart Staes (EP-lid uit België), Thierry Cornillet (EP-lid uit Frankrijk) en anderen, Philippe Lamberts (EP-lid uit België en mede voorzitter van de fractie Groenen/Vrije Europese Alliantie) en anderen.

Arif News zal ook aanwezig zijn en verslag doen van de evenementen, wij zullen ook live streamen wanneer het mogelijk is.

Lees ook:

Marokko wil geen Zafzafi bij uitreiking Sakharovprijs

Rabat boos op ambassade in Brussel door Sakharovprijs

Europarlementariër stopt met verdachte Marokko lobby

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.