‘Palestijnse Verzetscomités’ haalt uit naar Mohamed 6

De ”Verzetscomités in Palestina” heeft kritiek geuit op Mohamed 6 en zijn regime nadat twee Israëlische vliegtuigen onlangs zijn geland in Marokko.

Volgens de ‘ Verzetscomités in Palestina” is de normalisering van de banden tussen Israël en de ‘Arabische landen’ een ”gratis dienst voor de zionistische entiteit en haar expansionistische en subversieve doelen in de Arabische wereld”. De Palestijnse pan-Arabisten houden daarmee totaal geen rekening met het Amazigh land dat bezet wordt door hun collega’s in Noord-Afrika.

De “Verzetscomités in Palestina” zeiden ook dat de landing van twee Israëlische vliegtuigen in Marokko “een verdere achteruitgang van het Marokkaanse regime is, zowel moreel als ethisch”.

In de verklaring van de ‘verzetscomités’ werd ook direct kritiek geuit op de Allawiet Mohamed 6. “De landing van de twee zionistische vliegtuigen in Marokko, na de massamoorden van de vijandelijke entiteit en haar misdaden in Gaza en Jeruzalem, en de voortdurende aanvallen op de Al-Aqsa-moskee, onthullen de omvang van het verraad van degene die beweert het Al-Quds-comité te leiden”, aldus de verklaring.

In de verklaring staat ook dat ”de verdere normalisering van de betrekkingen door het Marokkaanse regime met de zionistische vijandelijke entiteit een zegen is voor deze fascistische vijand en een aanmoediging voor haar om meer bloedbaden, genocide en misdaden tegen ons Palestijnse volk te plegen”, schrijft Al Mayadeen.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.