Pan Arab racist: Vertaling koran naar Tamazight is complot tegen islam

Naima Salhi, docente en voorzitster van de  Algerijnse politieke partij ”Parti de l’équité et de la proclamation”, die bekend staat om haar racistische uitspraken tegen de Imazighen haalde gisteren weer uit naar de Imazighen.

Volgens de fascist die een minuscule partij van pan Arabische racisten leidt is de vertaling van de tafsier (uitleg) van de koran naar het Tamazight een complot dat als doel heeft de ”islam te infiltreren en daar einde aan te maken”.

Om haar racisme goed te praten plaatste Saliha een screenshot van een nieuwsartikel met de titel ” Algerijnse imam lanceert eerste boek van de tafsier (uitleg) van de koran in het Tamazight”. Naima Salhi beschouwt dit als bewijs voor haar beschuldiging en benadrukt dat haar bewijs door niemand kan worden ontkent, behalve ”de afvalligen, idioten en onwetenden”.

Naima Salhi staat bekend om haar racistische uitspraken jegens de Imazighen. Zo zei ze vorig jaar dat zij haar dochter zal vermoorden als zij 1 woord Tamazight spreekt. Naima Salhi en haar kleine groepje racisten dromen van het uitroeien van de Imazighen en hun identiteit in Noord Afrika om een zuivere Arabische Rijk op te richten. Dit groepje fascisten, die vaak zelf niet gelovig zijn, gebruiken maar al te graag de religie om de emoties bij de massa’s aan te wakkeren en hen op te zetten tegen de Imazighen. De motto van hun partij is: ”Het Algerijnse volk is islamitisch en behoort tot het pan Arabisme”.

 

Screenshot van het bericht van Salhi op haar officiële pagina:

 

Screenshot van de motto van hun partij zoals die staat op hun officiële pagina op Facebook:

 

De uitspraken van Naima Salhi hebben ook de Algerijnse media bereikt:  Fibladi

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.