Pedofiele ambtenaar in Tetouan staat boven de wet

Een mensenrechtenvereniging in Tetouan eist onderzoek naar een ambtenaar die een minderjarig meisje meerdere malen heeft verkracht zonder dat de autoriteiten ingrijpen ondanks meerdere aanklachten door de vader van het slachtoffer.

De pedofiel werkt als een wijkverklikker (Ramqaddam) en kent de familie van het slachtoffer al sinds 2007. In 2018 vroeg hij het meisje in zijn auto te snappen om haar thuis te brengen. Maar hij bracht het meisje, toen nog 13 jaar jong, naar een woning in Rincon waar hij haar verkrachtte.

De pedofiel bedreigde zijn slachtoffer met de dood als ze de verkrachting naar buiten brengt.

Het meisje werd daarna meerdere keren verkracht en elke keer werd ze opgenomen in het ziekenhuis door de trauma’s. Het slachtoffer kon het op een gegeven moment niet meer verbergen en vertelde haar familie over de verkrachting door de ‘vriend van de familie’.

Op 5 december 2019 diende de familie de eerste klacht in tegen de pedofiele ambtenaar. Maar hij werd nooit gearresteerd of verhoord door de autoriteiten ondanks meerdere aanklachten.

De mensenrechtenvereniging zegt dat de pedofiele ambtenaar vrij loopt dankzij zijn connecties met politici en criminelen.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.