Politie arresteert welvarende bedelaarster (video)

De politie heeft een welvarende bedelaarster gearresteerd in de stad Aourir ten noorden van Agadir.

Uit het verhoor bleek dat de vrouw een luxe leven leidde samen met haar moeder en haar kinderen. De vrouw zou onder meer een dure auto bezitten en leven in een luxe woning in het centrum van de stad Agadir.

De vrouw zou haar dure wagen uit het zicht parkeren alvorens ze voorbijgangers in het centrum van Aourir benadert om geld te vragen. De vrouw trok ook oude kleren aan en vroeg voorbijgangers om geld om haar ‘zieke zoon’ of ‘zieke man’ te helpen.

De bedelaarster zou tegen de politie hebben gezegd dat ze haar luxe leefstijl niet meer kon financieren en daarom ervoor koos om te gaan bedelen. ‘Bedelen is de makkelijkste manier om aan geld te komen’, aldus de vrouw.

In Agadir heeft de vrouw inmiddels de bijnaam ‘de miljonair bedelaar’ gekregen en verschillende media hebben erover bericht, waaronder Hibapress en Rue20.

De politie kwam in actie nadat verschillende burgers een klacht hebben ingediend tegen oplichting. Deze slachtoffers zouden de vrouw hebben geholpen om daarna erachter te komen dat zij in een dure auto rijdt.

 

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.