Racistisch gescheld Saliha Mejout van ‘2TimesDutch’ jegens Riffijnen

Saliha Mejout van de 2TimesDutch Foundation, die bekend staat om haar pro Marokkaanse regime houding en haar haat jegens de Imazighen heeft weer uitgehaald naar de Riffijnen, berggeiten zoals zij ze noemt.

De aanleiding was de kritiek wat de persoon in kwestie kreeg van donateurs nadat zij al te gretig op de uitnodiging van de Marokkaanse consulaat te Den Bosch is ingegaan, waar Saliha zelf onwijs trots op is.

Deze Marokkaanse, die in 2013 tegen een rechtse krant en ThePostOnline beweerde dat de Imazighen slecht zijn opgevoed en dat de ‘Arabieren’ moediger en beschaafder zijn, ging te keer tegen de Amazigh donateurs die kritiek hadden op haar verdachte banden met de Marokkaanse ambassade en consulaten en de overdreven liefde voor de Makhzen.

Saliha Mejout noemde de critici o.a. berggeiten, een term die pan Arabische fascisten gebruiken tegen Imazighen. Ook verklaart ze het jammer te vinden dat de Marokkaanse koning de berggeiten (lees: Riffijnen) de vrijheid geeft om terug te keren naar hun land in de vakanties.
Deze racist verkondigt dat ze de grootste fan is van Mohamed VI en probeert de critici het zwijgen op te leggen door ze te bedreigen met de Marokkaanse autoriteiten die zouden meelezen.

Saliha heeft haar racistische reacties uiteindelijk verwijderd, uit angst ‘onopgevoede berggeiten’ kwijt te raken als donateurs.
Deze praktijken van Saliha en andere ‘vrijwilligers’ en ‘jongerenwerkers’, die verdachte banden onderhouden met de Marokkaanse ambassade, roepen weer de vraag op over de loyaliteit van deze figuren die het dictatoriale regime in Nederland promoten en critici intimideren.

Deze Marokkaanse raciste kwam eerder in opspraak door haar uitspraak “wij hebben geen Marokkanenprobleem maar een Berberprobleem“.

Overweeg een donatie te plaatsen om onze website te helpen onderhouden en verder te ontwikkelen.